Fonds Sluyterman van Loo

Cahier SVL 2015
Fonds Sluyterman van Loo gaf kunstenaar Aram Tanis de opdracht om voor het cahier 2015 vijf fotocollages te maken, in de stijl van zijn project Binding Image: een digitaal fotoarchief. Tanis categoriseert vrijwel identieke internetbeelden en verwerkt ze in grote collages, waardoor ze hun alledaagse, vluchtige betekenis overstijgen. De continue herhaling leidt tot een gedwongen confrontatie met actuele kwesties. Voor het fonds maakte Tanis een serie fotocollages over ouderen, waarbij hij bestaande clichés uitvergroot. Journalist Arjen van Veelen werd uitgenodigd om bij iedere collage een column te schrijven. Hierin gaat Van Veelen lichtvoetig om met de getoonde vooroordelen over ouderen, waarbij hij tegelijkertijd raakt aan maatschappelijke pijnpunten.
Klant: 
Fonds Sluyterman van Loo
Cahierv SvL 2014
Voor het nieuwste cahier voor Fonds Sluyterman van Loo schreef auteur Jannie Regnerus die korte verhalen bij een aantal kunstwerken van de Zweedse kunstenaar Malin Persson. Een paar reacties: Prachtig geschreven en ontroerend zonder sentimenteel te worden. Het geheel is een kleine parel; schept verplichtingen voor 2015! Els Swaab (voorzitter college van regenten FSvL) Wat een prachtig Cahier en kunstwerken die hierin worden getoond, mijn complimenten. Marylo Verhagen, Projectontwikkeling Ouderenfonds Hartelijk dank voor de prachtige uitgave cahier 2014. Het zijn indrukwekkende verhalen die aanzetten tot reflectie. Bert Felling
Klant: 
Fonds Sluyterman van Loo
Jaarbericht SvL 2013
Nieuwe uitgave jaarbericht Fonds Sluyterman van Loo. Voor deze bundel zijn drie korte verhalen geschreven, rondom het thema ouderen, voorzien van illustraties van Annet Schaap, die zowel in pen en inkt werkte, en speciaal voor deze verhalen ook scraperboard (schraapkarton) gebruikte. De wat houterige, gestileerde beelden die deze techniek met zich meebrengt, sluiten prachtig aan bij de binnenwereld van de ouderen die in de verhalen belicht wordt.
Klant: 
Fonds Sluyterman van Loo
Fonds Sluyterman van loo
Ontwerp jaarverslagen Fonds Sluyterman van Loo vanaf 2009. Brochure over het project ‘Kracht van ouderen’.
Klant: 
Fonds Sluyterman van Loo
Subscribe to Fonds Sluyterman van Loo